Over ons

F4D COLLEGE is ontstaan vanuit de behoefte om onze kennis en ervaring met opleiden in onze eigen praktijken te delen. Wij hebben het geluk gehad dat wij ervaren tandartsen en mondhygiënisten in de praktijk hebben werken die ook didactisch goed onderlegd zijn. Er wordt les gegeven op universiteiten, hoge scholen en middelbaar beroepsonderwijs in de mondzorg. Daarnaast is onze praktijk altijd bezig geweest om nieuwe ontwikkelingen goed te integreren en het Team daarin mee te nemen.

F4D COLLEGE verzorgt cursussen en opleidingen op het gebied van preventie en minimaal invasieve tandheelkunde in de Mondzorg en denkt mee met uw praktijksituatie.
Veel tandheelkundige behandelingen en gezondheidsproblemen kunnen worden voorkomen door preventie en er is meer basis voor duurzame en esthetische tandheelkunde. Hoe implementeert men dat zo goed in de dagelijkse tandartspraktijk? Dat is een grote uitdaging, alle neuzen dezelfde kant op, wij helpen u graag een eind op weg.

Indien u de cursus Preventie Assistent met goed gevolg heeft afgelegd kunt u zich laten inschrijven in het Register Preventie-assistente , ook daar is F4D College door erkend. 
Ook is de registratie bij het CRKBO een feit zodat er geen BTW hoeft te worden berekend, dat scheelt voor u als eindgebruiker.

De Visie van F4D COLLEGE: Het aanbieden van bij en nascholing voor tandheelkundig assistenten, mondhygiënisten en tandartsen, welke voldoen aan de laatste wetenschappelijke inzichten, de modernste technieken en de laatste wet/regelgeving op het gebied van preventie en minimaal invasieve tandheelkunde door professionele docenten.

De cursus sen en opleidingen zullen zo praktijkgericht zijn dat de deelnemer zich bekwaam zal voelen en worden om verantwoord verrichtingen uit te voeren die de mondgezondheid van de patiënten ten goede komen en de praktijk waar hij of zij werkzaam is een extra boost zal geven in bevlogenheid, onderlinge samenwerking, professionaliteit en preventiewerkzaamheden. De docent zal zich immer goed verplaatsen in de cursist en individueel gerichte adviezen geven, ook in wat hij nog extra zou moeten ontwikkelen om in de ruimste zin een goede behandelaar te zijn.

F4D College is onderdeel van