Reviews

Fijn dat er zoveel aandacht voor je is en dat de groepjes klein zijn. Gezellige leerzame lessen, goede begeleiding. Fijn dat er zoveel afwisseling is in theorie en praktijk. Heel lekker eten!

Demi, praktijk Veghel

Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren, de aandacht die we individueel kregen was zeer goed. De theorie was voldoende. Simone en Paula hebben ons erg goed begeleid. Simone heeft ons goed verwend met lekker eten!

Hela, praktijk Enschede

De cursus was zeer leerzaam! Paula en Simone hebben ons goed begeleid. Het was een gezellig team. Bedankt voor alles!

Esra, praktijk Enschede

Het was een hele leuke gezellige leerzame cursus. Veel ruimte voor vragen en eigen input. Fijne afwisseling van theorie en praktijk. En heerlijk gegeten!

Manon, praktijk Boxtel

Wat een warm ontvangst! Ontzettende leuke leraren (wist niet dat die bestonden). Ik heb ik 4 maanden tijd erg veel geleerd. Er wordt goed op je gelet, ook dat je gelijk een goede houding aanleert. Ik ben altijd met veel zin naar de opleiding gegaan en niet onbelangrijk er wordt ook goed voor je gezorgd. Mijn complimenten aan Simone haar kookkunsten.

Susan, praktijk Bavel


Fijne werksfeer en begeleiding, stellen je echt op je gemak. Heb een leuke tijd gehad en je leert veel in de 4 maanden! Leggen alles super uit en eten is heel goed verzorgd en lekker! Dankjewel voor alles en ik kom zeker terug voor de nascholing enz.


xx Bonnie, praktijk Uden

Ik heb de opleiding Preventie Assistent gevolgd bij F4D College in Den Dungen. Wat was dit top geregeld allemaal! Een super warm ontvangst en duidelijke leerzame cursusdagen! Vriendelijke en behulpzame docenten….alles top geregeld, niet te vergeten->de catering Top! Bedankt voor alles!

Janique, praktijk ‘s-Hertogenbosch